GRILL & PASTA LA FAMILIA

GRILL & PASTA LA FAMILIA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 276 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill & Pasta La Familia. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 0:16 Eerlijk dit was de beste kapsalon die ik tot nu toe hebt gegeten , dank jullie wel
15 sep 2022 om 19:32 Eten was warm en zoals verwacht. Bezorging was snel en er werd even gebeld naar mijn mobiel zoals afgesproken
14 sep 2022 om 20:11 Duurde echt veels te lang voordat het eten er was. Telefoonnummer moeilijk te vinden om contact op te zoeken. Eten was wel warm en lekker. Jammer dat je geen extra ingrediƫnten kan toevoegen.
9 sep 2022 om 19:05 Te lekker man
28 aug 2022 om 18:34 Geen spinazie in de gamba spinazie pasta
19 aug 2022 om 8:47 Bestel 2x pasta met kip. Beide porties bij elkaar hadden niet eens 50 gram kip erin... het grootste stukje vlees wat we vonden was niet groter dan een knikker. Goedkoop dun Kapsalon bakje waar je fork zo doorheen prikt, saus lekt overal. Never again.
18 aug 2022 om 13:19 Pizza had meer ingredienten erop dan beschreven in de app. Als ik een pizza salami bestel, verwacht ik geen paprika en champignons erop als dat niet word aangegeven...
21 jul 2022 om 22:21 Vieze pasta
27 jun 2022 om 11:01 Een natte kapsalon met natte patat, natte sla en helemaal platgeperst tijdens het bezorgen. Niet bestellen!
16 jun 2022 om 10:53 Pasta was very tasty but almost no chicken in pollo arrabiatta
15 jun 2022 om 21:22 Food is awful. It was detergent inside the food
9 jun 2022 om 2:37 Echt slecht!!