GRILL & PASTA LA FAMILIA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 299 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill & Pasta La Familia. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 21:38 Ipv 45 min bijna 2 uur gewacht eten was IJSKOUD en smaakloos!!
2 dec 2022 om 9:00 Eten viel erg tegen, geplette doos met geplette cheeseburger, erg klein bakje pindasaus en slappe friet. Alles was lauw, aangezien de doos niet goed gesloten was. Bezorger was prima
23 nov 2022 om 15:27 Pasta leek wel op een pasta tajine was echt niet te eten en wrap was ook totaal smaakloos! En bezorgtijd liep ook uit!
22 nov 2022 om 21:25 volgende keer als ik honger heb en graag een gefrituurde hondenstront met vogelkak eroverheen een anderhalf uur later eten wil dan zal ik dat zeker hier doen! Voor andere gerechten voortaan een ander restaurant.
20 nov 2022 om 23:41 Er was iets fout gegaan met het huisnummer. Jammer dat ze me niet even hebben gebeld of gemaild ( waarom vragen ze die gegevens dan?)….. Dus nu kwam het eten na bijna twee uur….. Deels mijn fout, maar even een belletje en het was opgelost.
20 nov 2022 om 20:23 Bijna 2 uur moeten wachten op het eten, dat is voor mij al een no go!
20 nov 2022 om 19:14 Slecht service 1,45 min wachten op de eten ! En niet lekker ! En niet compleet ! En will min geld niet terugsturen !
20 nov 2022 om 5:28 Boqadillo kipfilet was wrap van kipshoarma ipv broodje maar wel zeker lekker !!
15 nov 2022 om 21:07 Ik raad niemand . ik ging bijna overgeven . Heel slecht
11 nov 2022 om 22:53 Eten was super slecht echt triest met hoofdletters slecht nooit meer
11 nov 2022 om 8:55 Lekker vers en warm!
11 nov 2022 om 8:55 Lekkerste Etli ekmek van heel Nederland !