GRILL & PASTA LA FAMILIA

GRILL & PASTA LA FAMILIA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 256 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill & Pasta La Familia. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 20:41 pasta besteld met kip, champignons en spinazie besteld, maar waar blijft de spinazie. ook in de opmerking geschreven niet te droog. is het extra droog aangekomen
12 mei 2022 om 15:42 Niks op te merken over bezorging. Maar ik heb VOEDSELVERGIFTIGING gekregen door hier te bestellen. De quattro formaggi pasta heeft me ontzettend ziek gemaakt.
12 mei 2022 om 7:43 Eten werd snel bezorgd. Misschien komt dat dan ook omdat ik rond 10 uur in de avond had besteld. Ik had hot wings besteld, maar kreeg kipnuggets. Wilde het restaurant bellen, maar er was geen nummer beschikbaar. Wel een beetje jammer allemaal.
6 mei 2022 om 3:18 Alles koud!
5 mei 2022 om 3:51 Voor de lekkerste pasta’s moet je bij dit tent wezen Heerlijk!
5 mei 2022 om 3:49 echt een aanrader! Heerlijk en warm bezorgd
4 mei 2022 om 21:25 Lekkere pasta
4 mei 2022 om 21:25 Super
15 apr 2022 om 10:57 Mijn bestelling:frikandel broodje was lekker hamburger menu was lekker maar mix grill van 18,50 € was mijn geld totaal niet WAARD hou er rekening mee
10 apr 2022 om 3:37 De slechtste burger dat ik ooit in mijn leven had gehard. Bah!
9 apr 2022 om 19:30 Eten was dramatisch, pasta en kipburger smaakte nergens naar, patat was zo slap als het maar kan.
8 apr 2022 om 23:43 Ik heb de pasta chicken pesto besteld. Het was prijzig, maar heerlijk